Business Construct

Un român de 36 de ani conduce complexul wellness Therme Bucureşti. „Avem planuri de extindere“

Stelian Iacob estimează un număr de 800.000 - 1 milion de vizitatori anual, în condiţiile în care complexul are o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

Stelian Iacob estimează un număr de 800.000 - 1 milion de vizitatori anual, în condiţiile în care complexul are o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

Autor: Mădălina Panaete

14.01.2016, 00:05 12091
Therme Bucureşti, complexul de wellness şi relaxare bazat pe ape termale care s-a deschis astăzi în Baloteşti, lângă Bucureşti, este condus de Stelian Iacob, un român de 36 de ani, care a lucrat anterior în real estate.
 
Stelian Iacob, administratorul Therme Bucureşti, a fost implicat în proiectul complexului încă din 2013, atunci când planurile grupului austriac A-Heat Group - cel care a realizat investiţia - erau doar pe hârtie.
 
„Avem planuri de extindere însă le vom face publice atunci când vom vedea cum este primit proiectul. Aşteptăm vizitatori din orice zonă, însă cu siguranţă zonele din care vom atrage cei mai mulţi clienţi sunt Bucureşti, Ploieşti, Piteşti sau Argeş“, a declarat managerul.  El afirmă că Therme a fost construit în special pentru clienţi români şi că nu a făcut o promovare a acestuia în străinătate. Administratorul Therme estimează un număr de 800.000 - 1 milion de vizitatori anual, în condiţiile în care complexul are o capacitate de 4.000 de persoane simultan. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO