Business Construct

Ungurii de la Futureal vor să construiască 1.800 de apartamente în Bucureşti

Ungurii de la Futureal vor să construiască 1.800 de...

Autor: Bogdan Alecu

14.01.2019, 00:07 2241

Grupul maghiar Futureal, prin divi­zia locală Cordia România, are în plan să mai dezvolte cel puţin trei noi pro­iecte rezidenţiale în Bucureşti, pe lân­gă cel anunţat în zo­na Ex­po­ziţiei, ast­fel în­cât grupul va ajun­ge la peste 1.800 de apar­tamente con­struite.

„Avem patru te­re­nuri securizate în Bu­cu­reşti, unu pen­tru pro­iectul Parcului 20 din Ex­poziţiei şi alte trei care nu sunt în­că pu­blice. Pe aces­tea trei pu­tem con­strui în total 1.300 de apar­tamente, iar cu cele din Parcului, ajun­gem la 1.800 dacă mer­gem pe capacitate ma­ximă de dezvoltare. Noi ca strategie cumpărăm doar dacă tere­nul are un PUZ apro­bat“, a spus Mauricio Mesa Gomez, CEO al Cordia Ro­mânia, parte a grupului maghiar Futureal.

Futureal prin Cordia România a demarat proiectul Par­cu­lui 20 din zona Ex­po­ziţiei din Bucureşti, care va fi dez­voltat în două faze cu un total de aproape 500 de apartamente.

„Dintre proiectele noi, acum lucrăm la pro­iectare şi la PUZ şi to­tul depinde de auto­ri­zări. Un proiect, de cir­ca 800 de aparta­men­te este mai avan­sat, dar şi acolo vom construi în faze. Îl vom lansa cel mai probabil în iunie-sep­tembrie 2019“, a subliniat directorul Cordia România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO