Business Construct

Urmăriţi astăzi de la ora 10 prima ediţie a emisiunii Meeting Office, un proiect ZF/Mobexpert

Urmăriţi astăzi de la ora 10 prima ediţie a emisiunii...

Autor: Dana Ciriperu

29.03.2023, 15:39 184

ZF Meeting Office este cel mai nou proiect video realizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Mobexpert.

Emisiunea îşi propune să descopere ce se află pe agenda unui CEO şi este găzduită de spaţiul Mobexpert Office din Pipera.

Sergiu Oprescu, preşedinte executiv al Alpha Bank România, Adelina Badea, CEO al Mobexpert, Mihai Păduroiu, CEO al One United Properties – divizia de birouri, Raluca Radu, country manager al Answear Romania, Corneliu Bodea, CEO al Adrem Invest şi Bogdan Badea, CEO al eJobs sunt primii invitaţi ai emisiunii ZF Meeting Office.

Prin acest nou proiect video, ZF îşi propune să treacă dincolo de cifre si statistici pentru a vedea ce se schimbă în viaţa companiilor în fiecare săptămâna şi cum se adaptează rapid la schimbare.

Vorbim despre ce se află pe agenda unui CEO şi încercăm să aflăm ce se discută într-un meeting office, care sunt temele specifice fiecărei industrii, dar şi subiecte comune care se regăsesc pe agenda unui manager fie că vine din industria alimentară, din producţia de energie sau mobilă, din retail, logistică, online sau din sistemul bancar.

Cum arată agenda zilei de mâine pentru dumneavoastră? Cu ce începeţi ziua? La ce oră daţi “shut down” la tot ce ţine de business şi “comutaţi” pe modul personal?

Care a fost cea mai bună decizie pe care aţi luat-o pentru compania dumneavoastră în ultimul an? Dar cea mai dură măsură? Care este cel mai important barometru pentru businessul vostru? Iată câteva dintre întrebările la care răspund mâine, de la ora 10, şase executivi de top din businessul românesc.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO