Business Construct

Urmează ZF Birouri & rezidenţial 2019. One United mizează pe proiecte de aproape 1 mld. euro în următorii şapte ani

Urmează ZF Birouri & rezidenţial 2019. One United...

Autor: Bogdan Alecu

09.09.2019, 15:50 358

♦ Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu vor concura în curând în topul celor mai mari dezvoltatori de pe piaţa locală, cu proiecte evaluate la peste 1 mld. euro, având în vedere atât lucrările deja începute, cât şi care vor începe pe noile terenuri achiziţionate.

One United, dezvoltatorul controlat de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu a finalizat şi are în derulare proiecte imobiliare de un miliard de euro, potrivit calculelor ZF, luând în calcul lucrările deja demarate la One Floreasca City şi care vor demara la One Cotroceni Park, Lacul Plumbuita, One Verdi Park şi alte proiecte mai mici din cadrul portofoliului.

Spre comparaţie, Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri de pe piaţa locală, are în România un portofoliu evaluat la circa 1,3 mld. euro, valoare care include şi centrele logistice.  One United a dezvoltat şi finalizat proiecte de 150 mil. euro şi are în prezent în construcţie sau în plan proiecte de 850 mil. euro. Per total, ultimii trei ani cu următorii şapte reprezintă proiecte în valoare de 1 mld. euro, luând în calcul atât componenta de rezidenţial, office şi comercial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO