Business Construct

„Uzinele“ de sticlă ale Bucureştiului. Cine sunt cei mai mari proprietari de birouri din Capitală: „Dacă ne uităm la cifrele compa­rative din ţări precum Polonia sau Cehia, vedem că mai există loc pentru noi birouri în Bucureşti. Problema este însă unde le construim”

„Uzinele“ de sticlă ale Bucureştiului. Cine sunt...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.07.2018, 17:50 1017

Cei mai mari 50 de proprietari de birouri din Bucureşti au ajuns la portofolii de două milioane de metri pătraţi, douăzeci de arene naţionale puse una lângă alta sau 14 parcuri Cişmigiu aşezate alături.

Legea nescrisă a pieţei de birouri din România spune că un angajat ar trebui să aibă alocat, în medie, între opt şi zece metri pătraţi la birou. La o su­pra­faţă de două mi­lioa­ne de metri pă­traţi, un calcul sim­plu arată că cei 50 de proprie­tari care ţin în mâini sectorul office găzduiesc în clădirile lor peste 200.000 de angajaţi, ara­tă o analiză publicată în revista BUSINESS Magazin şi pe www.bmag.ro. În total în Capitală lucrează un milion de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO