Business Construct

Miliardarii români se uită la proiectul imobiliar The Office din Cluj: O tranzacţie de 150 milioane de euro care atrage atenţia lui Ion Ţiriac şi a fraţilor Pavăl de la Dedeman

Miliardarii români se uită la proiectul imobiliar The...

Autor: Bogdan Alecu

08.02.2019, 00:07 6995

Fondul NEPI-Rockcastle şi Ovidiu Şandor, care împreună deţin proiectul The Office din Cluj-Napoca, discută vânzarea proiectului cu mai mulţi investitori, printre care şi Ion Ţiriac şi  fraţii Pavăl, potrivit datelor din piaţa imobiliară. 

În cazul unei tranzacţii, valoarea proiectului ar fi de până în 150 de milioane de euro. Astfel, Clujul ar intra cu The Office în topul celor mai mari tranzacţii de pe piaţa de birouri, după vânzarea The Bridge cu 200 mil. euro şi  Oregon Park cu circa 165 mil. euro către Lion's Head anul trecut în Bucureşti. 

Proiectul de birouri The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi de antreprenorul Ovidiu Şandor, are o suprafaţă totală închiriabilă de 59.000 de metri pătraţi şi o capacitate de peste 5.000 de oameni. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO