Business Construct

Veniturile Comelf Bistriţa au crescut cu 4% în primele cinci luni, la 15,9 mil. euro

Veniturile Comelf Bistriţa au crescut cu 4% în primele...

Autor: Laurentiu Cotu

11.07.2014, 00:05 233
Producătorul de echipamente pentru protecţia mediului şi echipa­mente pentru construcţii Comelf Bis­triţa (CMF), parte a grupului Uzinsider, a realizat în primele cinci luni venituri de 70,7 mil. lei (15,9 mil. euro), mai mult cu aproape 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
În acelaşi interval de timp, profitul brut al Comelf a crescut cu 36%, ca urmare a efi­cien­tizării activităţii com­paniei. Compania şi-a bu­getat pentru acest an afaceri totale de 180 mil. lei (peste 40 mil. euro), cu 17% mai mari decât cele de anul trecut.
 
„Afacerile noastre sunt susţinute de dezvol­tarea relaţiilor comerciale cu firme precum General Electric, Siemens sau Komatsu, de con­solidarea poziţiei companiei pe piaţa externă, dar şi de adaptarea structurii de fabricaţie la cerinţele pieţei. Estimam că în acest an veniturile totale şi implicit cifra de afaceri vor fi de peste 40 de milioane de euro“, a declarat pentru ZF Transil­vania Dorin Stoian, director general al Comelf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO