VIDEO ZF Live: Laura Baciu, managing partner The Estate: Preţurile la chirii sunt într-o uşoară creştere, dar vor exista mari discrepanţe între preţuri, în funcţie de zonă. „Nu există îngrijorarea că suntem într-o bulă imobiliară care se va sparge anul acesta sau anul viitor.“

10 ian 2018 Autor: Răzvan Botea

Serviciul de administrare a unui apartament cu chirie este gratuit pentru chiriaş, proprietarul fiind cel care plăteşte comisionul de 50% din chirie la semnarea contractului cu chiriaşul, iar apoi lunar valoarea de 10% din chirie, spune Laura Baciu, managing partner al companiei The Estate, în cadrul emisiunii de business ZF Live.
 
The Estate oferă servicii de management al proprietăţilor închiriate, iar portofoliul companiei  include vânzarea a peste 600 de apartamente în proiecte rezidenţiale precum Central Park, Asmita Gardens, Carol Project, Green Lake, Rose Garden sau  Felicity.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2018

 
Cuvinte cheie:
preturi
, crestere
, chirii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide