Business Construct

Videoconferinţa ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României. Antoanela Comşa, preşedinte, Gran Via Real Estate: Acţionarii mei doresc să investească în continuare în România pentru că există o cerere destul de mare

Videoconferinţa ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii...

Autor: Ramona Cornea

09.11.2021, 12:03 180

Acţionarii Gran Via Real Estate vor să investească în continuare în România, având în vedere cererea mare din sectorul de real estate rezidenţial, spune Antoanela Comşa, preşedinte al Gran Via Real Estate.

”Noi, dezvoltatorii suntem în acel segment care a avut un succes chiar şi în perioada de pandemie, respectiv rezidenţialul. Există o necesitate de locuire, o necesitate de spaţii de mai mari şi din perspectiva faptului că încă se lucrează în regim hibrid şi încă se învaţă în online. Avem un stoc învechit de apartamente, aşa că pentru noi anul 2021 a fost unul foarte bun. Acţionarii mei doresc să investească în continuare în România pentru că există o cerere destul de mare, în ciuda faptului că se vorbeşte despre o criză. Eu nu cred neapărat într-o criză, toate creşterile de preţ din ultimul timp au fost nişte creşteri organice, nu suntem ca în anul 2008. Anul 2021 a fost un an foarte bun pentru segmentul de rezidenţial”, a declarat Antoanela Comşa în cadrul videoconferinţei ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României.

Ce a mai declarat Antoanela Comşa în cadrul videoconferinţei:

·        Pentru moment, ne-am axat pe proiectul nostru din Constanţa, Granvia Marina. Am început deja următoarea fază, trei blocuri turn cu un total de 300 de apartamente. Am fi dorit să începem toate cele cinci turnuri, dar suntem un pic precauţi dată fiind lipsa forţei de muncă de pe piaţă şi dorim să nu avem întârzieri în livrările de apartamente. Când vom realiza structura celor trei turnuri, adică vara anului 2022, vom începe dezvoltarea celorlalte două blocuri.

·        Continuăm cu dezvoltarea şi în Bucureşti. Săptămâna viitoare vom depune documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie aferente proiectului din strada Fabrica de Gheaţă. Suntem în lucru cu documentaţia pentru dezvoltarea fazei a doua a proiectului Aviaţiei Apartments şi ne uităm şi după noi  achiziţii de terenuri.

·        Până nu se obţin toate autorizaţiile de construire pentru terenurile pe care le avem în portofoliu, acţionarii au decis să pună puţin pe hold achiziţiile noi, dar îşi doresc să achiziţioneze în continuare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO