Business Construct

Visio Construction Works, o firmă de construcţii din Bucureşti, vrea să construiască un tronson de 17 kilometri din Drumul Expres Craiova – Piteşti

Visio Construction Works, o firmă de construcţii din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.05.2023, 12:00 10574

Pe plan local, compania a derulat lucrări pentru mai multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi localităţile limitrofe, printre care şi complexul Cosmopolis, pentru fabrica de maşini de spălat Arctic de la Ulmi, judeţul Dâmboviţa, mai multe construcţii pentru compania turcă Yildiz Entegre, o staţie de alimentare Socar şi altele.

Visio Construction Works, o companie de construcţii din Bucureşti, s-a înscris la licitaţia pentru contractul de execuţie a tronsonului 1 din Drumul Expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 17 kilometri. Compania s-a înscris ca parte dintr-un consorţiu, alături de o altă firmă – Strade Bauunternehmung, cu acţionari români – şi o companie turcă – Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi.

Pentru acest proiect, a mai depus ofertă şi asocierea formată din cele trei firme deţinute de Dorinel Umbrărescu – SA & PE Construct, Spedition UMB şi Tehnostrade.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO