Business Construct

ZF Antreprenorii României. Antreprenorii din Galaţi şi Brăila aduc 20% din businessul judeţelor, dar au sub 5% din angajaţi

ZF Antreprenorii României. Antreprenorii din Galaţi şi...

Autor: Mădălina Panaete

19.10.2016, 19:01 553

• Cele mai mari zece companii cu acţionariat majoritar românesc din Galaţi au avut anul trecut împreună afaceri de 4,7 mld. lei, adică 23% din businessul judeţului. • În Brăila, cei mai mari zece antreprenori români au avut un rulaj de 1,4 mld. lei, adică aproape 20% din cifra de afaceri de la nivelul judeţului.

Arabesque, compania contro­lată de familia Rapotan, este cel mai mare business antre­prenorial românesc din judeţul Galaţi, având o cifră de afaceri de peste 1,5 miliarde de lei şi 2.600 de angajaţi la nivelul anului trecut.

Însă, businessul Ara­besque este realizat în în­trea­­ga ţară, având în vedere că societatea are 19 magazine în mai multe oraşe. În plus, com­pania operează o reţea de 34 de centre comer­ciale şi depo­zite în Ro­mâ­nia, Ucraina, Ser­bia, Bulgaria şi Repu­blica Moldova, con­­form celor mai recente date.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO