Business Construct

ZF Business Construct. Un constructor braşovean: Locuinţele vechi vor rămâne în centrul oraşului, periferia se va extinde

ZF Business Construct. Un constructor braşovean:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.05.2016, 00:05 1259
Numărul mare de ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă la marginea oraşelor va conduce la mutarea polilor cu locuinţe noi către periferie, în vreme ce în centru vor rămâne doar locuinţele vechi, este de părere dezvoltatorul Maurer Imobiliare din Braşov, fondat de omul de afaceri Simon Maurer. Compania construieşte în prezent locuinţe în oraşele Braşov şi Sibiu şi spune că a vândut deja toate apartamentele din stadiul de proiect.
 
„Braşovul şi Sibiul, oraşele în care Maurer Imobiliare construieşte în prezent, sunt două locuri extrem de dinamice aflate într-un punct de congruenţă cu investitorii străini, iar amprenta Occidentului se vede foarte clar. În acest sens, piaţa imobiliară din aceste două oraşe este în expansiune, construindu-se foarte mult pentru că cererea din piaţă este ridicată. Vom asista la o dezvoltare circulară - locuinţele vechi vor rămâne în centrul oraşului, periferia urmând să se extindă datorită noilor proiecte imobiliare“, explică Simon Maurer.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro