Business Construct

ZF Live. Cosmin Răileanu, Vindem-ieftin.ro: Compania a tranzacţionat în 2022 mărfuri în valoare de 15 milioane de euro, bifând până acum creşteri de 50% în fiecare an, din 2014, când a fost fondată

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.05.2023, 16:15 495

Metrul pătrat construit este sub 400 de euro în acest moment, luând în calcul doar materialele, nu şi manopera şi finisajele.

Pe piaţa materialelor de con­struc­ţii se văd în acest moment evoluţii diferite, în condiţiile în care unele preţuri au scăzut faţă de anul trecut, iar altele au continuat să crească.

„Sunt şi creşteri, şi scăderi de preţuri, este o perioadă de reglare a pieţei, după creş­terea accelerată care a fost o creştere înainte. Metrul pătrat construit este sub 400 de euro în acest moment, luând în calcul doar mate­rialele, nu şi manopera şi finisajele. La o casă de 120 de metri pătraţi la gata, preţul total, pentru materiale, finisaje interioare şi mano­peră, ajunge la 100.000-110.000 de euro. În această sumă nu intră însă şi terenul“, a spus Cosmin Răileanu, fondatorul platformei Vindem-ieftin.ro, la emisiunea online de business ZF Live.

În condiţiile inflaţiei ridicate şi ale in­certitudinilor de orice fel, el spune că a re­marcat că oamenii au început să fie mult mai atenţi cu banii lor şi se uită la orice moda­litate de a economisi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO