ZF Live. David Canta, Commons: În cinci ani, cel mai mare chiriaş din România va fi o firmă care amenajează şi închiriază spaţii de co-working

20 apr 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Birourile amenajate după con­cep­tul de „co-working”, una dintre cele mai noi tendinţe de pe piaţa imo­biliară, vor câştiga teren în următorii ani şi vor fi noile vedete ale pieţei de real-estate.

„Consider că în următorii cinci ani cel mai mare chiriaş din România va fi o firmă care amenajează şi închiriază spa­ţii de co-working”, a spus David Canta fondator al companiei Commons şi managing partner pentru România al  brokerului imobiliar Avison Young, în cadrul emisiunii de busi­ness ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.04.2018

 
Cuvinte cheie:
spatii
, amenajare
, crestere
, companie
, romania
, firma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide