Business Construct

​ZF Live. Laurenţiu Duică, Colliers International România: Sper ca după această perioadă produsele Made in China să fie din ce în ce mai puţine şi să ne dăm seama că avem nevoie de producţii interne

​ZF Live. Laurenţiu Duică, Colliers International...

Autor: Miruna Diaconu

26.03.2020, 15:08 151

Laurenţiu Duică, partner & head of industrial agency, Colliers International România, spune că după ce va trece această perioadă de criză, speră ca România să se bazeze mai mult pe producţia internă a diferitelor produse şi să se bazeze din ce în ce mai puţin pe importuri.

“Sper ca după această perioadă produsele Made in China să fie din ce în ce mai puţine şi să ne dăm seama că avem nevoie de producţii interne. Ar trebui ca actuala putere să fie mai activă în susţinerea oricărui tip de producţie”, spune Laurenţiu Duică, partner & head of industrial agency, Colliers International România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Laurenţiu Duică precizează că autorităţile ar trebui să fie permisive în ceea ce priveşte eventuala infectare a unui angajat din industria de logistică, astfel încât depozitele să nu fie închise unul după altul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO