ZF Live. Magda Bei, Graphtec Design Constanţa: Dacă pui românul într-un mediu de creştere, poate face lucruri extraordinare

30 iun 2017 Autor: Roxana Rosu

Magda Bei, proprietar Graphtec Design Constanţa: Un antreprenor nu trebuie să fie specialistul afacerii, ci să aibă o viziune şi acel motor care îl duce înainte

Magda Bei, proprietar al Graphtec Design Constanţa, un jucător activ pe piaţa de mobilier comercial, a realizat anul trecut afaceri de trei milioane euro şi mizează pe creşteri în acest an, compania având contracte atât în România, cât şi pe alte pieţe.

„Sunt mulţi comercianţi care îşi cumpără mobilier din Italia. Ne-am dus să studiem producătorii de acolo şi am văzut că diferenţa este că italienii cunosc piaţa mai bine, ce au nevoie comer­cianţii“, a spus Magda Bei la ZF Live.

Antreprenoarea din Constanţa a intrat în businessul local după ce a terminat ASE-ul şi a descoperit că vrea să facă ceva propriu, lansând în urmă­torii ani diferite afaceri, de la croitorie la dis­tribuţie de dulciuri şi import de mezeluri greceşti.

„Am închis pe rând pentru că nu am ştiut piaţa, nu am ales vad bun etc. Am plătit datoriile şi ne-am angajat şi eu şi soţul. Dar mi-am dat seama că nu este locul meu acolo, nu mi se potrivea. Am revenit în antreprenoriat. Un antrepre­nor nu trebuie să fie specialistul afacerii, ci să aibă o viziune şi acel motor care îl duce înainte“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.06.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, design
, roman
, zf live
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide