ZF Live. Mihai Arghiropol, managing director, Media One/ MAD Planning and Projects: Calea Victoriei va fi de nerecunoscut în câţiva ani şi va avea strălucirea din perioada interbelică. În doi-trei ani pe Calea Victoriei va fi un mall stradal

25 mai 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

„Sunt mai multe companii care cumpără clădiri pentru a le revitaliza”.

Calea Victoriei va fi de nerecunoscut în câţiva ani şi va avea strălucirea din perioada interbelică, iar în doi-trei ani pe calea Victoriei va fi un mall stradal, aşa cum se întâmplă la Atena sau la Barcelona, crede Mihai Arghiropol, managing director la Media One/ MAD Planning and Projects. El a fost prezent în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2018

 
Cuvinte cheie:
calea victoriei
, director
, zf live
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide