Business Construct

ZF Live. Mihnea Şerbănescu, General Manager Cushman & Wakefield Echinox: Jucătorii de pe piaţa imobiliară sunt mai bine pregătiţi acum de o criză. Creşterea sustenabilă durează de câţiva ani

ZF Live. Mihnea Şerbănescu, General Manager Cushman &...

Autor: Răzvan Botea

22.09.2018, 16:01 890

Pregătirea pentru o viitoare criză vine din faptul că că lucrurile care se întâmplă acum în piaţa imobiliară, se întâmplă mai aşezat şi mai calculat, la toate nivelurile, iar aceasta este apărarea faţă de panta descendentă, a spus la ZF Live Mihnea Şerbănescu, General Manager Cushman & Wakefield Echinox.

„Lumea nu s-ar mai prăbuşi de la aceeaşi mare înălţime, iar noi cu siguranţă suntem mai bine pregătiţi. Jucătorii au experienţa, iar creşterile pe anumite segmente s-au făcut mai sustenabil şi mai durabil, sustenabilitatea fiind o preocupare constantă.”

Criza a însemnat o cădere violentă, o prăbuşire bruscă a pieţei. În mai puţin de un an s-au schimbat foarte multe date şi paradigme: „Nu ne-am aşteptam la amploarea de atunci, nu cred că se aştepta nimeni la dinamica acelei căderi, începând cu dinamica PIB celelalte scăderi, la început pe segmente economice şi mai apoi pe segmente ale pieţei imobiliare.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO