ZF Live - Mihnea Şerbănescu, General Manager Cushman & Wakefield Echinox: Jucătorii de pe piaţa imobiliară sunt mai bine pregătiţi acum de o criză. Creşterea sustenabilă durează de câţiva ani

22 sep 2018 Autor: Răzvan Botea

Pregătirea pentru o viitoare criză vine din faptul că că lucrurile care se întâmplă acum în piaţa imobiliară, se întâmplă mai aşezat şi mai calculat, la toate nivelurile, iar aceasta este apărarea faţă de panta descendentă, a spus la ZF Live Mihnea Şerbănescu, General Manager Cushman & Wakefield Echinox.

„Lumea nu s-ar mai prăbuşi de la aceeaşi mare înălţime, iar noi cu siguranţă suntem mai bine pregătiţi. Jucătorii au experienţa, iar creşterile pe anumite segmente s-au făcut mai sustenabil şi mai durabil, sustenabilitatea fiind o preocupare constantă.”

Criza a însemnat o cădere violentă, o prăbuşire bruscă a pieţei. În mai puţin de un an s-au schimbat foarte multe date şi paradigme: „Nu ne-am aşteptam la amploarea de atunci, nu cred că se aştepta nimeni la dinamica acelei căderi, începând cu dinamica PIB celelalte scăderi, la început pe segmente economice şi mai apoi pe segmente ale pieţei imobiliare.”

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
piata imobiliara
, criza
, pregatiri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide