ZF Live. Sebastian Mîndroiu, senior interior designer Pick Two: Un proiect de design interior costă între 20.000 şi 30.000 de euro, adică 600 - 1.000 de euro pe metrul pătrat

20 iun 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Sebastian Mîndroiu, senior interior designer Pick Two: Cred că există diverse tipologii care sunt influenţate de specificul zonei, spre exemplu designul din Danemarca este un design bazat pe anumite tipuri de lemn, în special pin şi lemnul de nuanţă deschisă, şi se folosesc culori pale, pentru că nu au lumină solară puternică şi culorile din interior trebuie să fie deschise şi pale

Un proiect axat doar pe design interior poate costa între 20.000 şi 30.000 de euro în medie, astfel că investiţia pe care o suportă clientul este de 600 – 1.000 de euro/mp. La 600 de euro clientul poate opta pentru deco­raţiuni şi mobilier comun, de la producători precum IKEA, iar varianta de 1.000 de euro/mp presupune un design adaptat special pentru locaţia respectivă, a spus Sebastian Mîndroiu, senior interior designer la Pick Two, în cadru emisiunii de business ZF Live.

Pick Two este un birou care desfăşoară activităţi de design interior specializat, fondat în 2013 de către Sebastian Mîndroiu şi Radu Călin. În prezent, compania are cinci angajaţi arhitecţi şi a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri netă de aproximativ 255.000 de euro, potrivit datelor recente de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2018

 
Cuvinte cheie:
design
, proiect
, costuri
, designer
, zf
, zf live
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide