Business Construct

ZF/Mobexpert Meeting Office. Se conturează o nouă investiţie de 130 mil. euro în producţie. Adrian Garofeanu, CEO al Knauf Insulation: Începem să angajăm oameni pentru fabrica de la Târnăveni, vor fi 130 de locuri de muncă. Într-un an de zile îi dăm drumul

Adrian Garofeanu, CEO al Knauf Insulation: Este important să ne asigurăm că suntem în grafic cu lucrările, pentru că într-un an de zile de aici înainte trebuie să îi dăm drumul.

Adrian Garofeanu, CEO al Knauf Insulation: Este important să ne asigurăm că suntem în grafic cu lucrările, pentru că într-un an de zile de aici înainte trebuie să îi dăm drumul.

Autor: Mirabela Tiron

18.04.2023, 00:07 680

Investiţia pentru fabrica de vată minerală de la Târnăveni, judeţul Mureş va ajunge la 130 de milioane de euro În luna februarie, Knauf Insulation apare pe primul loc în topul majorărilor de capital social, cu 174 mil. lei (35 mil. euro) primiţi de acţionarul majoritar înregistrat în Germania, potrivit Registrului Comerţului.

Fabrica de vată minerală pe care grupul Knauf Insulation o ridică la Târnăveni, o investiţie estimată la 130 de milioane de euro, care va fi gata anul viitor, va crea 130 de locuri de muncă.

„Cel mai important punct pe care îl urmăresc este evoluţia lucrărilor la fabrica nouă, investiţia de la Târnăveni, unde avem alocaţi 130 de milioane de euro. Este important să ne asigurăm că suntem în grafic cu lucrările, pentru că într-un an de zile de aici înainte trebuie să îi dăm drumul. Vor fi 130 de locuri în total, deja începem să angajăm oameni pentru noua fabrică. Ei trebuie pregătiţi pentru că atunci când porneşti o fabrică nouă, cu tehnologie de ultimă generaţie, oamenii trebuie să ştie să folosească tehnologia de acolo“, a declarat Adrian Garofeanu, CEO al Knauf Insulation în cadrul ZF Meeting Office.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO