10 studenţi de la Politehnică au primit burse de 2.400 euro de la Orange

12 iun 2018 Autor: Ioana Nita

Ştefan Slavnicu, directorul de tehnologie din cadrul Orange

Orange, cel mai mare operator telecom de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a oferit 10 burse de studiu în valoare de 2.400 euro fiecare şi 20 de burse de vară în valoare de 200 euro pentru absolvenţii cursurilor Orange Educational Program (OEP) desfăşurate pe parcursul anului universitar 2017 - 2018. În total, 40 de studenţi ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI) din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti au urmat cursurile oferite de Orange, acestea însemnând 270 de ore de pregătire şi testare din partea specialiştilor care lucrează în cadrul companiei de telecomunicaţii.

„La 21 de ani de la prima ediţie a OEP, privesc în urmă şi văd impactul semnificativ pe care acest program l-a avut asupra carierei mele şi posibilităţile de formare şi dezvoltare oferite atât personal, dar mai ales profesional. Astăzi, succesul Orange Educational Program este confirmat de către cei 370 de specialişti, absolvenţi ai programului, care contribuie la creşterea sectorului IT în România. Pe 30% dintre ei sunt bucuros să îi pot numi colegi, alăturându-se echipei Orange în diferite departamente ale companiei”, a declarat Ştefan Slavnicu, directorul de tehnologie din cadrul Orange. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2018

 
Cuvinte cheie:
studenti
, Politehnica
, burse
, Orange
, cursuri
, facultate
, telecomunicatii
, tehnologie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide