Business Hi-Tech

4 noi startup-uri tech au intrat în programul de accelerare Orange Fab. Numărul de startup-uri incluse în Orange Fab a ajuns la 25, proiectul fiind lansat în urmă cu trei ani pe piaţa locală

Monica Obogeanu, startup programs manager în cadrul Orange România: După 3 ani de program avem deja câteva poveşti remarcabile.

Monica Obogeanu, startup programs manager în cadrul Orange România: După 3 ani de program avem deja câteva poveşti remarcabile.

Autor: Ioana Nita

09.09.2020, 00:07 422

Correct Networks, Rungutan, OGOR şi Wisevoice sunt cele patru start-up-uri noi de tehnologie care au intrat în programul de accelerare Orange Fab al gigantului francez de telecomunicaţii.

Astfel, numărul de start-up-uri incluse în Orange Fab a ajuns la 25, proiectul fiind lansat în urmă cu trei ani pe piaţa locală.

„Orange Fab este în sine un proiect de tip startup. Pe măsură ce avansăm în lucrul cu echipele, rafinăm abordarea pe care o avem alături de startup-uri, dome­niile de activitate pe care ne concentrăm şi bene­ficiile din program. (...) Avem deja câteva poveşti de succes remarcabile. Produsul dezvoltat de startup-ul Nestor este în curs de implementare la nivelul întregii organizaţii Orange România pentru evaluarea şi îmbunătăţirea performanţei şi experienţei angajaţilor companiei. SecurifAI a instalat produsul de supraveghere video cu abilităţi de inteligenţă artificială la Câmpia Turzii, într-un proiect complex gestionat de colegii din Orange Business Services. De asemenea, startup-ul uRADMonitor, parte din Orange Fab din 2017, a dezvoltat anul acesta, având la bază reţeaua LoRaWAN Orange, un proiect de monitorizare a calităţii aerului în Iaşi, după alte proiecte comune în Alba Iulia, Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate obţinute în lucrul cu startup-urile, după 3 ani de program“, a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO