Business Hi-Tech

52 de softişti români dezvoltă pentru o firmă americană soluţii de realitate augmentată

52 de softişti români dezvoltă pentru o firmă...

Autor: Ioana Nita

17.07.2013, 20:38 660
Americanii de la Catalyst Worldwide ar putea ajunge la 200 de angajaţi în România, unde sunt realizate toate activităţile de cercere dezvoltare ale companiei de software.
 
Dezvoltatorul de software Catalyst Worldwide, înfiinţat în România în toamna anului trecut, a angajat până în prezent 52 de persoane, care lucrează la tehnologii noi, precum „realitatea augmentată“, implementate la cele mai mari companii americane din Silicon Valley. Compania are în plan să deschidă un nou sediu la sfârşitul verii şi să depăşească ţinta de 200 de angajaţi până la sfârşitului lui 2014.
 
„Iniţial credeam că vor fi 200 de angajaţi până la sfârşitul lui 2014, dar acum cred că putem depăşi această ţintă dacă găsim oamenii potriviţi. În medie, din 20 de candidaţi pe care îi intervievăm, îi facem o ofertă unei singure persoane“, a spus Michael Koch, CEO al Catalyst Worldwide, adăugând că preferă să aibă o echipă de 50 de persoane foarte bine pregătite decât 200 de angajaţi care au rezultate medii. El consideră că România dispune de talent, resurse şi infrastructură pentru a crea aici „unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitală din lume“, compania propu­nându-şi să transforme piaţa locală IT într-un Silicon Valley est-european.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO