Business Hi-Tech

A început producţia pentru iPad 2? Noua tabletă promite să fie mai subţtire şi cu o ramă de dimensiuni mai mici

Autor: Adrian Voicu

23.12.2010, 11:17 79

Site-ul japonez MacOtakara a publicat joi mai multe informaţii legatede o nouă versiune a tabletei iPad de la Apple, citând "sursechineze care au dorit să îşi păstreze anonimatul".

Conform surselor, iPad 2 va dispune de aceeaşi dimensiune aecranului, noua tabletă fiind însă cu 3 milimetri mai mică,măsurând 239 mm x 186 mm. Versiunea curentă a iPad-ului, caremăsoară 242,8 mm x 189,7 mm a fost criticată încă de la lansarepentru suprafaţa mare a chenarului (zona neagră din jurulecranului).

De asemenea, Apple ar fi decis să schimbe şi spatele tabletei,aceasta urmând să nu mai fie curbată ci plată. Raportul mai aratăcă senzorul de lumină al tabletei a fost mutat în partea dinspate-sus a tabletei. O altă decizie ar fi fost incorporarea unuidifuzor în partea de jos a tabletei şi schimbarea materialului dincare este făcută carcasa, acesta urmând să fie un tip de cristal ceva permite obţinerea de mai multe culori pentru noile modeleiPad.

Zvonuri indică şi posibilitatea ca iPad 2 să aibă cameră videope ambele suprafeţe ale tabletei, permiţând astfel conversaţiilevideo prin aplicaţia FaceTime.

Producţia la noile iPad-uri ar fi început deja, tabletele urmândsă fie trimise la mijlocul lui ianuarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO