Business Hi-Tech

ABC Data: Există potenţial aici, dar acum nu avem un plan concret

ABC Data: Există potenţial aici, dar acum nu avem un...

Autor: Adrian Seceleanu

05.08.2013, 19:30 364
Grupul ABC Data - cel mai mare jucă­tor de pe piaţa de distribuţie IT&C din Po­lonia - care a vândut luna trecută cu 0,5 mil. euro 51% din acţiunile firmei româneşti Scop Computers pe care plătise 4,4 mil. euro în 2010, nu poate oferi detalii suplimentare despre tranzacţie şi nici nu are în acest moment planuri concrete pentru România, chiar dacă piaţa are potenţial, a declarat pentru ZF Rafal Garszczynski, directorul de comunicare şi de relaţii cu investitorii al firmei.
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO