Business Hi-Tech

Acer a dezvăluit H257HU, monitorul său WQHD cu diagonală de 25"

Acer a dezvăluit H257HU, monitorul său WQHD cu...

Autor: Cătălin Niţu

18.03.2015, 09:30 378

Acer a anunţat un nou monitor cu ramă subţire. Acesta poartă numele H257HU şi include câteva caracteristici mai neobişnuite. În primul rând, vorbim despre un monitor cu diagonala de 25”, dimensiune rar întâlnită în cadrul monitoarelor pentru PC-uri, care de obicei sar de la 24 direct la 27”. De asemenea, construcţia piciorului şi a părţii de jos a acestuia sunt construite din metal. Preţul său însă este foarte interesant, atunci când luăm în considerare specificaţiile tehnice.

Vorbim despre un display care dispune de un panou IPS cu rezoluţie WQHD (2560 x 1440 pixeli). Acesta afişează toată gama de culori a standardului sRGB şi integrează un sistem de setare al nuanţelor pe şase axe. Rezultatul este afişarea a 167 milioane de culori, cu raport al contrastului de 1000:1 şi luminozitate de 350 candele/metru pătrat şi timp de răspuns de 4 milisecunde. Panoul dispune şi de un sistem anti-flicker, o funcţie care reduce luminozitatea pentru a proteja vederea utilizatorilor şi tehnologia Acer ComfyView, care limitează reflexiile.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO