Business Hi-Tech

Acer Aspire V 15 Nitro review

Acer Aspire V 15 Nitro review

Autor: Cătălin Niţu

09.02.2015, 09:51 454

Numele Acer nu este asociat în mod obişnuit cu laptop-uri puternice. Compania a reuşit să se impună pe segmentul computerelor portabile ieftine, cu specificaţii tehnice decente, al căror raport calitate-preţ depăşeşte de multe ori oferta concurentă. Ei bine, noul Aspire V15 Nitro este un produs diferit faţă de ce eram obişnuiţi să primim de la Acer, acesta integrând componente puternice şi un design mai atrăgător, însă la un preţ pe măsură.

Construcţie, design şi ergonomie

În ciuda faptului că vorbim despre un computer cu un preţ destul de piperat, Acer a ales să folosească plasticul ca material predominant în construcţia sa. Atât carcasa exterioară, cât şi cea interioară, alături de rama display-ului şi suprafaţa din jurul tastaturii sunt realizate din plastic. Din fericire însă, vorbim despre un plastic de calitate, solid şi totodată uşor. Prima dată când ridici Aspire V15 Nitro de pe masă există un mic şoc de câteva secunde, cauzat de faptul că este prea uşor pentru configuraţia şi dimensiunile sale. Nu este nici pe departe un ultrabook, capabil să stea într-o geantă fără a-i simţi prezenţa, dar nici nu va rupe spatele utilizatorului care îl poartă zi de zi într-un ghiozdan.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO