Business Hi-Tech

Activ Invest, distribuitor Samsung: Piaţa discurilor de stocare rapide are potenţial enorm, 80% din laptopurile folosite astăzi au tehnologii vechi

Adrian Ţuligă, director de dezvoltare business în cadrul Activ Invest SRL:  Înlocuirea HDD-ului clasic cu un SSD aduce o viteză de aproximativ 4 ori mai mare la citirea/scrierea datelor.

Adrian Ţuligă, director de dezvoltare business în cadrul Activ Invest SRL: Înlocuirea HDD-ului clasic cu un SSD aduce o viteză de aproximativ 4 ori mai mare la citirea/scrierea datelor.

Autor: Ioana Nita

02.04.2018, 00:05 679

Activ Invest - care deţine şi magazinul Samsung Plaza - a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 45 de milioane de lei.

În prezent, doar aproximativ 20% din laptop-urile utilizate în România sunt echipate cu o unitate de stocare de date de tip SSD (solid-state drive) pentru PC-uri – dispozitive al căror prin­cipiu de funcţio­nare le permite să fie chiar şi de sute de ori mai rapide în privinţa scrierii şi a timpilor de acces la date comparativ cu unităţile HDD (hard disk drive), potrivit estimărilor din piaţă citate de Activ Invest, unul dintre cei mai mari distribuitori Samsung de pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO