Business Hi-Tech

Afaceri de 250.000 € pentru o platformă care intermediază relaţiile între companii mari şi independenţi

Afaceri de 250.000 € pentru o platformă care...

Autor: Oana Stupinean

19.04.2016, 00:05 4305
Adrian Fako, Daniel Teodoroiu şi Elena Filip au pus pe picioare o platformă online care face legătura dintre profesioniştii independenţi şi marile companii pentru diverse proiecte pentru care giganţii au nevoie de un plus de personal, iar anul trecut au avut afaceri de 250.000 de euro.
 
„Accelerole este folosită ca o platformă de învăţare, dar şi de distribuţie de conţinut, într-un mod simplificat, uşor de gestionat de către companiile medii şi mari cu care lu­crăm. Utilizatorii platformei sunt angajaţii şi persoanele cheie pentru succesul lor care nu sunt prezenţi în sediul central“, a spus Ele­na Filip, director de marketing Accelerole. Platforma online Accelerole este un produs realizat sub umbrela companiei 8000Plus, înfiinţată în 2012 de Adrian Fako. Anul aceasta compania locală a semnat trei contracte în valoare de 80.000 de euro. „Cifra de afaceri a firmei 8000Plus în 2015 a fost de aproximativ 250.000 euro. În 2015 pe Accelerole au fost semnate trei contracte mari, din care în anul 2016 se vor încasa peste 80.000 euro din licenţierea aplicaţiei“, a spus Elena Filip. Printre pla­nu­rile fondatorilor compa­niei pentru perioada urmă­toare se numără extinderea portofo­liului de clienţi, dar şi extinderea pe piaţa internaţională. „Companiile cu care lucrăm acum sunt din România şi ne dorim să ne extindem aici, dar şi pe piaţa internaţională.
 
Aplicaţia este utilă companiilor medii şi mari şi din vest, lucru testat pe piata din Marea Britanie, pentru a distribui materiale de învăţare spre angajaţii lor şi chiar şi către parteneri sau ambasadori externi echipei“, a mai spus Filip.
 
În prezent aplicaţia are peste 4.000 de utilizatori, iar cele trei contracte semnate la începutul anului vor aduce încă 8.000 de utilizatori. Printrei clienţii Acce­lerole se numără Unilever şi Heineken. Compania numără în prezent 10 angajaţi.
 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO