Business Hi-Tech

Afacerile Arsis, cel mai mare retailer de telecom local, au crescut cu peste 6% în sem. I

Daniel Florea, CFO al Arsis, spune că în primul semestru vânzările de smart­phone-uri au avut o creştere de peste 30%

Daniel Florea, CFO al Arsis, spune că în primul semestru vânzările de smart­phone-uri au avut o creştere de peste 30%

Autor: Adrian Seceleanu

04.08.2015, 00:05 682
Afacerile Arsis Trading, cea mai mare reţea de magazine telecom controlată de un antreprenor român, au crescut în primul semestru cu peste 6%, evoluţia fiind stimulată, printre altele, şi de magazinul online al companiei, a declarat pentru ZF Daniel Florea, directorul financiar al companiei.
 
„Cifra de afaceri în primele 6 luni a crescut faţă de anul 2014 cu peste 6%.Acest lucru se datorează atât creş­terii pe accesorii cât şi vânzărilor din magazinul online. (…) Dacă ţinem cont de rezultatele la iunie 2015 şi de ten­dinţa pieţei de profil, noi estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 10-12% faţă de anul 2014“, a spus Florea.
 
În prima jumă­tate din anul 2014 compania raportase afaceri de 58,3 mil. lei, în creştere cu 4%. Arsis Trading, com­panie deţinută integral de antrepre­no­rul Radu Mirea, a înregistrat afaceri de 135 mil. lei în 2014 şi un profit de 4,1 mil. lei, conform datelor de la Minis­terul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO