Business Hi-Tech

Afacerile distribuitorului Vitacom Electronics au crescut cu 20% în iulie 2019 faţă de iulie 2018, la peste 25 mil. lei pentru S1. Aviva Vita, Marketing Manager: “Ne-am propus un avans de două cifre la finalul anului”

Aviva Vita, PR & Marketing Manager în cadrul Vitacom Electronics

Aviva Vita, PR & Marketing Manager în cadrul Vitacom Electronics

Autor: Cristina Bellu

21.08.2019, 10:13 588

Importatorul şi distribuitorul de produse electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca a raportat afaceri de peste 25 mil. lei în primul semestru al anului, echivalentul unei creşteri de 20% faţă de perioada similară a anului trecut, evoluţia pozitivă fiind susţinută de strategia companiei de adaptare continuă la trendul pieţei de produse electronice.

„Această primă parte ne determină să fim optimişti cu privire la realizarea estimărilor pe care le-am făcut la începutul anului, când ne-am propus înregistrarea unui avans de două cifre. Suntem pe drumul cel bun pentru atingerea obiectivelor din acest an, iar ceea ce ne bucură şi mai tare este că această creştere este vizibilă de la lună la lună, ceea ce ne face să ne aşteptăm la un volum al vânzărilor din ce în ce mai mare. Comparativ, vânzările lunii iulie au fost cu peste 20 de procente mai mari decât cele ale aceleiaşi luni din 2018”, spune Aviva Vita, PR & Marketing Manager în cadrul Vitacom Electronics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO