Business Hi-Tech

Afacerile Euroweb au crescut cu 23% in S1, la 6 mil. euro

10.09.2008, 20:03 17

Euroweb Romania, unul din furnizorii importanti de servicii telecom de pe piata locala, a inregistrat in primele sase luni o cifra de afaceri de sase mil. euro, in crestere cu 23% fata de rezultatul consemnat in intervalul ianuarie-iunie 2007, a anuntat, marti, operatorul de telecomunicatii.
"Valoarea se incadreaza in estimarile facute de companie la inceputul anului", conform oficialilor Euroweb.
Profitul net inregistrat de companie in prima jumatate a anului s-a ridicat la 650.000 de euro, depasind cu 110% estimarile managementului. "Cifrele inregistrate in prima jumatate a anului sunt in concordanta cu strategia de crestere pe care am stabilit-o pentru aceasta perioada", a declarat directorul general al Euroweb Romania, Laurentiu Stan.
El a adaugat ca investitiile facute de Euroweb Romania in 2008 in infrastructura proprie, in valoare totala de doua mil. euro, vor sustine evolutia ascendenta a companiei si anticipeaza ca rezultatele financiare de la finalul lui 2008 se vor incadra in estimarile de la inceputul anului.
Managementul companiei estimeaza o cifra de afaceri de 13 mil. euro la finalul anului si un profit operational (EBITDA) de doua mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO