Business Hi-Tech

Afacerile furnizorului local de servicii de outsourcing Tellence au crescut cu 50% în 2015

Afacerile furnizorului local de servicii de outsourcing...

Autor: Ioana Nita

25.01.2016, 00:06 685
Compania locală Tellence, specializată în furnizarea de soluţii şi servicii  IT în regim outsourcing, a obţinut anul trecut venituri de 3,2 milioane de euro, în creştere cu 50% comparativ cu 2014, cea mai mare parte provenind din proiecte externe.
 
„Am încheiat anul 2015 cu afaceri de 3,2 milioane euro şi aprope 20 de clienţi strategici. Am câştigat anul trecut clienţi din două domenii noi - e-learning şi auto - şi am adăugat alţi clienţi în portofoliul telecom“, a declarat Leo Radu Nicolae, managing part­ner în cadrul Tellence. El are o participaţie de 45% în cadrul companiei, restul acţiunilor fiind deţinute de cetăţeanul israelian Levinzon Efraim.
 
Tellence a fost înfiinţată în 2011, activitatea companiei fiind împărţită în prezent în patru divizii aferente domeniilor pentru care dezvoltă soluţii software la comandă - telecom, auto, e-learning şi dezvoltare de aplicaţii mobile. Proiectele din sectorul telecom au generat cele mai multe venituri pentru Tellence anul trecut.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO