Business Hi-Tech

Afacerile ITNT au crescut cu 50% in primul semestru

23.08.2006, 21:00 65

Compania sibiana ITNT, care detine soft32.com, al doilea site din Romania ca numar de vizitatori, a realizat pe primul semestru al anului o cifra de afaceri de circa 1,45 mil. lei (400.000 de euro), suma reprezentand o crestere cu 50 la suta comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Lucian Todea, administratorul ITNT, estimeaza o evolutie asemanatoare a cifrei de afaceri si pentru a doua jumatate a anului.
ITNT a demarat recent o investitie de 178.000 de euro, care prevede amenajarea unui nou sediu al companiei, Lucian Todea precizand ca investitia este motivata de decizia de extindere a echipei. Administratorul ITNT afirma ca pana la finalizarea sediului, numarul angajatilor se va dubla, in acest moment la ITNT lucrand 10 specialisti in soft. "Am vrut un sediu mai mare. Am ajuns la concluzia ca spatiul pe care il avem acum este prea mic, de aceea am decis constructia unui sediu nou. Noi speram ca investitia sa se finalizeze peste un an, cand vom avea, conform planurilor, 20 de angajati", a declarat Lucian Todea. Soft32.com este al doilea site ca numar de vizitatori din Romania, conform Trafic.ro, si se bate de la egal la egal cu cele mai vizitate site-uri din lume. Afacerea ITNT, nascuta in 2003, se bazeaza exclusiv pe publicitatea online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO