Business Hi-Tech

Afacerile Smartree au crescut cu 35% în 2016, până la 13 milioane de euro. "Din leasingul de personal am avut o creştere de 40%."

Adrian Stanciu, CEO Smartee: Din leasingul de personal am avut o creştere de 40%

Adrian Stanciu, CEO Smartee: Din leasingul de personal am avut o creştere de 40%

Autor: Adrian Seceleanu

08.03.2017, 00:00 199
Smartree, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de externalizare a proceselor de resurse umane (HR), a înregistrat anul trecut o creştere de peste 35% a cifrei de afaceri până la 13 mil. euro, pe fondul intensificării proiectelor de leasing de personal şi a celor de outsourcing de servicii de salarizare. „Majorarea businessului a fost determinată, pe de o parte de creşterea cu 10% a numărului de clienţi din portofoliu. Pe de altă parte, însă, am înregistrat un avans cu 40% al veniturilor din leasing de personal şi o creştere cu 20% a veniturilor din servicii de salarizare”, a declarat Adrian Stanciu, CEO al Smartree. Anul trecut 20% din businessul Smartree a fost susţinut de serviciile de outsourcing de salarizare, respectiv 80% de cele de leasing de personal. Anul trecut compania a oferit procesare de servicii HR pentru peste 46.000 de angajaţi pe lună. Pentru anul în curs Smartree estimează un avans al cifrei de afaceri de  aproximativ 30%, până la aproximativ 17 milioane de euro. „Acest lucru va fi determinat atât de diversificarea serviciilor Smartree, cât şi de educarea pieţei pe zona de sisteme de management al resurselor umane. În plus, pentru 2017 estimăm o creştere tot mai mare a cererii pe zona de recrutare”, a subliniat directorul companiei Smartree.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO