Business Hi-Tech

Afacerile WebEye România au ajuns la 2,5 milioane de euro în 2015

Afacerile WebEye România au ajuns la 2,5 milioane de...

Autor: Oana Stupinean

28.01.2016, 00:00 332
Compania WebEye din Ungaria, specializată în furnizarea de soluţii software pentru monitorizarea flotelor auto, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro pe plan local, plus 25% faţă de 2014.

Compania a înregistrat o creştere de 17% a numărului de abonamente vândute local, ajungând la peste 7.600 de unităţi active montate în România, în condiţiile în care tot mai mulţi patroni din domeniul transporturilor doresc să supravegheze şi să-şi evalueze angajaţii.

„Am încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri cu 25% mai mare decât în anul precedent în condiţiile în care s-a constatat o deschidere a transportatorilor români către modernizare.

Într-o lume dominată de globalizare, transportatorii nu pot fi competitivi dacă nu ţin pasul cu tehnologia şi din acest motiv ne aşteptăm ca soluţiile telematice să fie un «must have» în  2016 şi mai departe”, a spus Levente Gall, director de vânzări în cadrul WebEye România. Printre clienţii WebEye România se numără EVW Holding şi LPX Trans. Compania ungară are în prezent o echipă de 38 de persoane în România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO