Business Hi-Tech

Agenţia de turism online Vola.ro ţinteşte venituri de 60 milioane de euro în 2016, plus 40%

Agenţia de turism online Vola.ro ţinteşte venituri de...

Autor: Ioana Nita

17.03.2016, 00:06 463
Agenţia de turism online Vola.ro are în plan să-şi majoreze anul acesta afacerile cu circa 30-40% faţă de 2015, la aproape 60 de milioane de euro, creşterea urmând să fie susţinută în continuare de vânzarea biletelor de avion care generează majoritatea veniturilor pentru companie. Anul trecut, Vola.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 42,47 milioane euro (echivalentul a 188,8 milioane lei), în creştere cu peste 50% faţă de 2014, din vânzarea de bilete de avion, vacanţe, city break-uri şi alte servicii turistice.
 
„Biletele de avion au fost şi în 2015 cel mai cumpărat produs turtistic pe Vola.ro. Acestea au constituit aproximativ 80% din totalul cifrei de afaceri înregistrată anul trecut. În 2016, cel mai probabil biletele de avion vor reprezenta în continuare cea mare pondere din cifra noastră de afaceri, în jur de 65%-75%, pentru că este un business de volum. Vrem însă să mizăm pe creşterea pachetelor de vacanţă şi city break”, a declarat pentru ZF Daniel Truică, CEO-ul şi unul dintre acţionarii Vola.ro. El a adăugat că pachetele de vacanţă şi city break-urile se referă atât la pachete proprii ale Vola.ro, cât şi oferte de tip charter revândute în cadrul platformei online.   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO