Business Hi-Tech

Agenţia locală de e-mail marketing White Image şi-a crescut veniturile cu 15% în 2019

Agenţia locală de e-mail marketing White Image şi-a...

Autor: Ioana Nita

17.01.2020, 00:00 71

White Image, agenţie locală de email marketing, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 800.000 euro, în creştere cu 15% faţă de 2018, potrivit datelor comunicate de companie. Compania a livrat în 2019 un volum mult mai mare de servicii de creaţie şi strategie, în condiţiile în care clienţii au vrut să trimită un număr cât mai mare de mesaje automatizate, dar care să iasă în evidenţă pentru destinatari.

„Ce am observat în 2019 e că a fost anul în care tot mai mulţi clienţi s-au concentrat pe dezvoltarea bazelor de date calitative. Astfel, miza a fost colectarea informaţiilor relevante despre fiecare abonat şi a fost anul în care integrarea datelor din wearables, de care se vorbeşte de ceva timp, a început să devină realitate. În acest context, nu neapărat ca noutate în domeniu, ci mai degrabă ca amploare, tot mai mulţi clienţi au început să folosească segmente mai complexe”, a explicat Andrei Georgescu, fondatorul White Image. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO