Business Hi-Tech

Agenţia locală de marketing digital Canopy se extinde în Iaşi şi mizează pe afaceri cu 50% mai mari

Agenţia locală de marketing digital Canopy se extinde...

Autor: Ioana Nita

13.09.2017, 00:00 186
Compania locală Canopy, specializată în frunizarea de servicii de marketing digital de tipul „pay per click”, şi-a extins operaţiunile cu un nou sediu la Iaşi şi are în plan să-şi mărească businesscul cu circa 50% anul acesta, urmând să ajungă astfel la afaceri de 300.000 euro. „Ne propunem să dezvoltăm o echipă puternică de specialişti în marketing online, care să impună Iaşiul în topul oraşelor din ţară cu expertiză în online. Există potenţial din punctul de vedere al resurselor umane şi nu cred că este exploatat suficient. Mai mult, am observat o deschidere din ce în ce mai mare a companiilor din Iaşi cu privire la promovarea online, iar acest lucru mă bucură mult. Considerăm că biroul din Iaşi ne va ajuta să creştem mediul online în regiune”, a declarat Cristian Ignat, fondator Canopy. Compania înfiinţată în urmă cu doi ani are de asemenea în plan să-şi mărească portofoliul de clienţi cu circa 20%. 

În prezent, printre clienţii Canopy se numără branduri precum Sephora, Romstal, Titirez, Piatra Online, Bijuteria Teilor, DentEstet şi DPAP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO