Business Hi-Tech

Alcatel-Lucent are planuri de creştere: Ajungem la 1.600 de angajaţi anul acesta

Iulia Iliescu, director de resurse umane în cadrul Alcatel-Lucent

Majoritatea posturilor disponibile sunt în departamentul de wireless, iar celelalte sunt în zona de asigurare de servicii.

Iulia Iliescu, director de resurse umane în cadrul Alcatel-Lucent Majoritatea posturilor disponibile sunt în departamentul de wireless, iar celelalte sunt în zona de asigurare de servicii.

Autor: Ioana Nita

28.05.2015, 00:08 1950

Grupul francez Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi soluţii de telecomunicaţii din lume, îşi va mări echipa locală cu 100 de persoane anul acesta, urmând să ajungă astfel în total la 1.600 de angajaţi în România.

Majoritatea angajaţilor Alcatel-Lucent de pe plan local (circa 1.000 de persoane), lucrează în centrul de cercetare-dezvoltare din Timişoara, care este al doilea ca mărime din Europa după cel din Franţa în funcţie de numărul de salariaţi.

„În momentul de faţă avem 100 de poziţii deschise pe plan local, iar ţinta pentru sfârşitul anului este de a avea 1.600-1.650 de angajaţi în total. Majoritatea posturilor disponibile sunt în departamentul de wireless, iar celelalte sunt în zona de asigurare de servicii“, a declarat pentru ZF Iulia Iliescu, director de resurse umane în cadrul Alcatel-Lucent, responsabil pentru zona Europei de Sud-Est, în care intră şapte ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO