Business Hi-Tech

Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, a discutat cu Daniel Dines, CEO UiPath, cea mai valoroasă companie care a pornit din România, să facă un centrul de excelenţă RPA în cadrul ministerului de Finanţe pentru accelerarea digitalizării

Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, a discutat cu...

Autor: Ştefan Stan

28.05.2021, 11:40 6115

Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, a discutat vineri cu Daniel Dines, CEO UiPath, cea mai valoroasă companie care a pornit din România, să facă un centrul de excelenţă RPA - Robotic Process Automation - în cadrul ministerului de Finanţe pentru accelerarea digitalizării, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook. 

”Am avut o întâlnire de lucru cu Daniel Dines, fondatorul primului unicorn românesc, UiPath, pe care l-am felicitat personal pentru succesul listării la bursa din New York”. 

Ministrul Nazare spune că în cadrul întrevederii, au discutat despre potenţialul tehnologiei RPA (Robotic Process Automation) de a accelera iniţiativele de digitalizare derulate în cadrul Ministerului de Finanţe.

”Totodată, am identificat o bună oportunitate de colaborare prin crearea şi operaţionalizarea unui centru de excelenţă RPA în cadrul ministerului. Un astfel de centru de excelenţă ar reprezenta o inovaţie pentru administraţia publică românească, oferind un impuls care să accelereze procesul de digitalizare pe care l-am început deja la nivelul administraţiei fiscale”. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO