Business Hi-Tech

Allview a lansat noul smartphone 3G Allview P2 AllDro - VIDEO

Allview a lansat noul smartphone 3G Allview P2 AllDro

Autor: Claudiu Ilioiu

09.01.2012, 13:02 1888

Braşovenii de la Allview au lansat un nou smartphone Dual SIM - P2 AllDro cu un sistem de operare Android 2.3.5. Noul model are un ecran de multitouch capacitiv de 3,5 inch, cameră foto principală de 5 MP, sistem de navigare GPS şi conectivitate la internet prin 3G HSPDA şi Wi-Fi.

"Noul smartphone Allview echilibrează funcţionalităţile a două telefone într-unul singur. Cu noul aparat aplicaţiile pentru activitatile de business se îmbină cu aplicaţiile pentru entertainment, iar cele două cartele SIM permit transferul de date şi de voce simultan", a declarat într-un comunicat Silvia Soare, directorul de marketing Allview.

Allview P2 AllDro vine cu trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel şi AplyStore. În AllNews pot fi consultate cele mai noi ştiri din toate domeniile de interes, în AplyStore se pot descărca aplicaţii şi jocuri gratuite iar în Selfcare se găsesc informaţii utile în configurarea şi utilizarea telefonului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO