Business Hi-Tech

Allview a urcat peste 200 de poziţii în topul celor mai mari importatori

Allview a urcat peste 200 de poziţii în topul celor mai...

Autor: Ioana Nita

17.03.2015, 00:05 735
Visual Fan, compania din Braşov care co­mer­cializează diferite produse electronice sub brandul Allview, a urcat 232 de poziţii în top 500 al celor mai mari importatori din Ro­mâ­nia, ajungând la sfârşitul anului trecut pe locul 135, potrivit calculelor ZF bazate pe date furnizate de Institutul Naţional de Statistică.
 
Ascensiunea se explică prin numărul mare de telefoane mobile şi tablete Allview vândute în 2014 de companie, pe fondul exploziei pieţei de dispozitive mobile de pe plan local. Anul trecut Visual Fan a vândut anul trecut un milion de produse, în principal telefoane mobile şi tablete, de patru ori mai mult decât în 2013, potrivit informaţiilor furnizate pentru ZF anterior de Lucian Peticilă, fondatorul şi directorul executiv al companiei. Dispozitivele comercializate de Visual Fan sunt produse în China, însă compania are pe plan local o echipă de ingineri care lucrează la dezvoltarea produselor şi la personalizarea sistemului de operare Google Android.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO