Business Hi-Tech

Allview lansează două modele smartphone şi o tabletă cu sistem de operare Windows 8.1

Allview lansează două modele smartphone şi o tabletă...

Autor: Aurelian Mihai

25.06.2014, 11:22 531

Allview a anunţat gama Impera de telefoane şi tablete accesibile cu sistem Windows Phone 8.1, respectiv Windows  8.1. Tableta Impera i8 beneficiază de pachetul Office 365 Personal cu abonament valabil timp de 1 an, în urma căruia utilizatorii primesc 1TB spaţiu de storcare gratuit în contul OneDrive, scrie Go4it.

Cu preţ de 699 Lei, Allview Impera i este un smartphone dual-SIM cu ecran IPS HD de 4.7 ”, adăpostit într-o carcasă de 7.2 mm grosime. Modelul dispune de CPU quad-core la 1.2GHz (Snapdragon 200), 1GB memorie RAM şi 8GB spaţiu de stocare intern ce poate fi extins ataşând un card de memorie microSD.

Amatorii de poze au la dispoziţie o cameră foto de 8MP cu autofocus, respectiv cameră de 2MP pentru apeluri Skype şi poze selfie. Lista dotărilor este completată cu modul 3G HSDPA+. WiFi N şi GPS. Sistemul de operare Windows Phone 8.1 oferă integrare OneDrive pentru sincronizarea în cloud în timp real a documentelor şi colecţiei depoze.

Citiţi mai multe despre gama Impera pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO