Business Hi-Tech

Alt ministru, alţi oameni: statul şi-a schimbat din nou oamenii din boardul Telekom România

Alt ministru, alţi oameni: statul şi-a schimbat din nou...

Autor: Adrian Seceleanu

18.09.2017, 00:05 1275

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a schimbat, odată cu instalarea noului ministru Lucian Şova, trei din cei patru oameni care îi reprezintă interesele în boardul companiilor din grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de servicii fixe şi mobile de pe piaţă, cu afaceri anuale de peste 1 mld. euro, la care statul român deţine un pachet minoritar de acţiuni.

Noii membri din boardul fostului Romtelecom sunt Elena Pătraşcu, Corneliu Ioan Dimitriu şi Cătălin Panaite. Dimitriu, care este inginer şi a lucrat pentru Autoritatea Rutieră din Buzău, a fost candidat din partea PSD pe poziţia de consilier local în judeţul amintit din partea PSD. Despre Pătraşcu şi Panaite nu există date publice şi, la fel ca în cazul lui Dimitriu, nu este clar dacă au cea mai mică experienţă în telecomunicaţii. Noul ministru a păstrat-o din vechea echipă de oameni doar pe Raluca Ioana Purecel, 31 de ani, care are zero experienţă în comunicaţii şi care a fost anterior consilier juridic la Transgaz, Primăria Capitalei, Asociaţia Nevăzăto­rilor şi firma Mix Music Show.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO