Altă plecare la Telekom România: Răzvan Ionescu, directorul de marketing B2B, părăseşte compania la 1 august

27 iul 2018 Autor: Ioana Nita

Răzvan Ionescu, directorul de marketing B2B al Telekom România, renunţă la funcţia deţinută la 1 august, după 14 ani petrecuţi în cadrul companiei

Răzvan Ionescu, directorul de marketing B2B al Telekom România, renunţă la funcţia deţinută la 1 august, după 14 ani petrecuţi în cadrul com­paniei, potrivit unor surse din piaţă.

Aceasta este a doua plecare a unui manager din cadrul Telekom din ultima lună, recent fiind anunţată şi retragerea grecului Anastasios Tzoulas de pe poziţia de director financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Telekom
, romania
, director
, marketing
, august
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide