Business Hi-Tech

Altex se aşteaptă la vânzări de 5 mil. euro de “Black Friday”. Reducerile ajung până la 50-70%

Dan Ostahie, preşedinte şi CEO al Altex

Dan Ostahie, preşedinte şi CEO al Altex

Autor: Adrian Seceleanu

19.11.2012, 14:23 6172

Altex România, cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice şi produse IT din România după cifra de afaceri, se aşteaptă la vânzări de 5 mil. euro pe data de 23 noiembrie când va avea loc evenimentul de shopping "Black Friday", potrivit unui anunţ al companiei. Vânzările ar urma să fie cu 10% mai mari decât în anul precedent.

"Ne aşteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro de Black Friday, pe 23 noiembrie. Am pregătit oferte de până la 50% şi chiar până la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori. Ştim profilul consumatorului român, ştim că este interesat de produsele high-end, şi îl asigurăm că pe 23 noiembrie pe Altex si www.altex.ro, dar şi în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediagalaxy.ro va găsi (…) discounturi", a declarat Dan Ostahie, preşedinte şi CEO al Altex.

Echipa Altex a pregătit oferte pentru toate categoriile de produse: IT, televizoare, electrocasnice mari, smartphone-uri, electrocasnice mici, entertainment şi gaming.

"(…) suntem cu adevarat pregătiţi pentru această zi, pentru ca avem cea mai mare disponibilitate a stocurilor", a spus Răzvan Popescu, director de vânzări Altex. "Ne aşteptam ca valoarea medie a facturii pentru data de 23 noiembrie să se situeze în jurul valorii de 2.700 lei", a adăugat el.
Echipa Altex România se aşteaptă la o creştere de 10 ori a traficului din magazine şi de 7 ori a celui online, în ziua de 23 noiembrie 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO