Altex testează piaţa de anunţuri auto: retailerul a început să publice anunţuri pentru maşini second-hand

19 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Altex, cel mai mare retailer electro-IT de pe piaţa locală, controlat de antreprenorul Dan Ostahie, a început să publice pe site-urile sale altex.ro şi mediagalaxy.ro anunţuri de vânzare pentru maşini second-hand în categoria “Auto”, unde anterior erau disponibile spre vânzare doar piese şi diferite accesorii auto. 

Retailerul afişa duminică pe site 26 de autoturisme la mâna a doua, cu preţuri între 26.277 lei şi 85.600 lei, majoritatea fiind comercializate de dealerul auto Auto Moldova din Piatra-Neamţ, care este partener Dacia şi Renault. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2018

 
Cuvinte cheie:
auto
, piata
, altex
, incepere
, masini
, publicare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide