Business Hi-Tech

Altex vrea să angajeze peste 450 de persoane în toată ţara

Altex vrea să angajeze peste 450 de persoane în toată...
24.10.2016, 11:43 441

Lanţul de electro-IT Altex România recrutează peste 450 de persoane în perioada următoare, care să lucreze în magazinele Altex si Media Galaxy din întreaga ţară. Cele mai multe posturi sunt disponibile în oraşele: Bucureşti, Sibiu, Arad, Ploieşti, Braşov, Oradea, Satu Mare, Iaşi, Buzău, potrivit unui anunţ al companiei.

Poziţiile libere sunt de consultant vânzări (peste 380 de posturi), casier (peste 35 de posturi), manager financiar (peste 10 posturi), director adjunct de magazin (peste 25 de posturi). Pentru poziţiile menţionate, Altex România oferă salarii cuprinse între 1.500 şi 2.700 lei net, în funcţie de poziţia ocupată în cadrul magazinului.

Angajaţilor le sunt oferite programe de dezvoltare profesională, precum traininguri şi cursuri, dar şi prime anuale, bonusuri de performanţă, servicii medicale, bonuri de masă, decontarea transportului.  În prima jumătate a anului 2016, retailerul a investit peste 300.000 de euro în programe de dezvoltare pentru angajaţi.

Anul acesta, prin extinderea reţelei de magazine Altex şi Media Galaxy, compania a crescut cu peste 1.000 de angajaţi noi.  În prezent, Altex România are un număr de peste 3.000 de salariaţi, care operează în magazine, depozit şi în sediul central.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO