Business Hi-Tech

Americanii dau asaltul pe piaţa forţei de muncă: compania MassMutual caută 250 de IT-işti pentru centrele din Bucureşti şi Cluj

Michael Makar, head of MassMutual România: Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj-Napoca ce va fi deschis în această lună.

Michael Makar, head of MassMutual România: Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj-Napoca ce va fi deschis în această lună.

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.02.2021, 10:30 408

Compania americană de asigurări MassMutual, care a anunţat recent deschiderea a două centre globale de servicii – unul la Bucureşti şi unul la Cluj -  în care vor fi dezvoltate produse digitale şi soluţii tehnologice dedicate pieţei în care activează, a deschis recrutările pentru 19 poziţii. Compania are în plan recrutarea a 250 de persoane care să lucreze în cele două centre noi.

„Vom recruta pentru 250 de roluri interne, ce vor fi distribuite aproximativ în mod egal între cele două centre, în principal în următoarele arii: software development, data science şi engineering, DevOps, SecurityOps, şi cloud engineering. Vom completa astfel echipa în continuă creştere existentă în Statele Unite”, a spus pentru ZF Michael Makar, head of MassMutual România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO